Om

SkabelonDesign

Vi hjælper vores kunder med at være on-brand og øge produktiviteten i arbejdet med præsentationer og dokumenter.

SkabelonDesign er førende indenfor implementering af visuel identitet og design af kundespecifikke skabelonløsninger i Microsoft Office-pakken. Vi servicerer 800 kunder med mere end 1,1 millioner daglige brugere.

Vi er på nuværende tidspunkt 60 medarbejdere, som primært arbejder som konsulenter, implementeringskonsulenter, udviklere, salgskonsulenter samt projektledere.

SkabelonDesign er grundlagt i 2004 og er søsterselskab til Templafy, som vi deler kontorbygning med, beliggende på Christianshavn.

Har du lyst til at vide, hvordan det er at arbejde i SkabelonDesign? Så se videoen til højre, som giver et lille indblik i hverdagen hos os.

Fakta om SkabelonDesign

Grundlagt i 2004 (positivt økonomisk resultat lige siden)

  • Antal ansatte i 2020: 60
  • Antal brugere af SkabelonDesigns løsninger: Ca. 1.100.000
  • Antal kundeprojekter gennemført (udvikling, software, skabeloner, implementering og udrulning): Ca. 400
  • Microsoft Independent Software Vendor, Cloud Accelerate Partner & Microsoft Office Specialists
  • Andel af private virksomhedskunder: 60%
  • Andel af offentlige kunder: 40%
  • Antal kunder i C20 index: 17
Vores strategi 2020
Vi har en klar strategi for SkabelonDesign og har iværksat en række initiativer i forretningen med henblik på at fokusere på vores vision.Vi har ligeledes formuleret 5 grundlæggende værdier, der kendetegner SkabelonDesign som forretning og samarbejdspartner, og samtidig er det værdier, der kendetegner alle medarbejdere i virksomheden.Vi er stolte af vores strategi og derfor har vi udarbejdet en lille flyer, hvor du kan læse om vores vision, mission og værdier – sammenfattet i nogle punkter med fokus på, hvad vi vil og hvorfor.
Få mere information

Kontakt Kim Kisbye, hvis du har spørgsmål, ønsker at få mere information eller en kort demonstration af, hvordan vi kan hjælpe.

Mail: kik@skabelondesign.dk
Tlf. +45 25 56 99 12.

Du kan også benytte kontaktformularen nedenfor.