Hvad siger kunderne om løsningen?

Årsrapporter og kvartalsrapporter kan udarbejdes i Word med specialudviklet integration mellem Excel og Word. Opdatering af tabeller i den endelige version af årsrapporten sker med et klik, så I slipper for at gentage copy-paste fra Excel.

TDC, som har anvendt årsrapportløsningen, ReportingTools, fremhæver især tre fordele:
”At skabelonen er brugervenlig og derfor forholdsvis nemt gør os i stand til at udvikle et flot og professionelt resultat, at vi nu er stort set uafhængige i selve produktionsfasen og sidst, at vi har reduceret vores omkostninger betydeligt.”
Erik Halskov, Koncernregnskabschef i TDC.

Carlsberg Group har også benyttet løsningen til udarbejdelse af deres årsrapport. Iben Steiness, IR Director hos Carlsberg, har i den forbindelse udtalt: “Vi er meget tilfredse med årsrapport-løsningen og samarbejdet med SkabelonDesign. En stor fordel er, at vi har “ejet” årsrapport-dokumentet hele tiden, hvilket gjorde skrive- og korrekturprocessen meget fleksibel”.

Birgitte Schou, Vice President of Finance, Lundbeckfonden giver følgende feedback: “Tak for et godt og værdifuldt samarbejde. Jeg (og Lundbeckfonden) har været rigtig glade for at få hands-on på årsrapporten, og jeg synes, det er et meget brugervenligt tool, SkabelonDesign har lavet til os”.

Case fra Carlsberg’s årsrapport 2016

Book en online demo

Ønsker du at booke en online demo for at blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste årsrapport?

Book demo her

Som leverandør af brugervenlige rapportværktøjer til en række store virksomheder, har vi meget viden om de ønsker og krav, der stilles til en smidig proces, når årsrapporten udarbejdes. Med en skabelonløsning i Word og Excel, kan vi implementere det design, I ønsker i jeres årsrapport. I kan dermed – uden at gå på kompromis med designet – lave hele årsrapporten (herunder produktion af indhold, opsætning og korrektur) in-house, og dermed få kontrol over tidsforbrug og omkostninger.

Vi samarbejder allerede med en række kunder og deres designbureauer om at lave årsrapporter. De virksomheder, der benytter vores unikke løsning til at producere årsrapporter, opnår en smidig intern proces og et korrekt visuelt udtryk samtidig med, at de sparer både tid, penge og bekymringer undervejs i processen.

SkabelonDesign’s årsrapportløsning giver jer:

• Automatisk formatering af Excel til Word – slip for copy-paste
• Besparelser i tid og omkostninger
• Smidig og fleksibel korrekturproces og færre korrekturgange
• Smidigt produktionsforløb, både i forbindelse med tryk, digitalt print, HTML og PDF
• Bedre kontrol over årsrapporten
• Effektiv planlægning og udarbejdelse af årsrapporten
• Et effektivt internt workflow
• En mulighed for at færdiggøre årsrapporten til XBRL formatet

Designet af årsrapporten kan I enten selv lave, eller I kan få hjælp fra en af vores dygtige designpartnere, som ved, hvordan der designes til årsrapporter og Office-pakken. Vi arbejder meget gerne sammen med designbureauer om årsrapportprojekterne, og har allerede arbejdet sammen med følgende bureauer om en række kunders årsrapporter: Bysted, Kontrapunkt, MeyerBukdahl, AdPeople og BGRAPHIC. Se udvalgte partnere her.

Referencer

Vi står bag prisvindende årsrapporter og er stolte af resultaterne. Bl.a. er det os, der har udarbejdet skabelon og værktøjer til udarbejdelsen af TDC’s årsrapporter siden 2006 samt implementeret designet som Bysted står bag. TDC  har vundet flere regnskabspriser i denne periode.  Derudover er Carlsberg også en hyppig vinder af forskellige årsrapportpriser, som vi siden 2015 ligeledes har stået bag ift. skabelonudvikling og designimplementering i samarbejde med Operate.

Vi har desuden arbejdet med følgende virksomheder: Lundbeck, Chr. Hansen, MT Højgaard, Nykredit, IC Group, GN Store Nord, BioPorto, Movia, Dansk Retur-system, Arkil og DFDS, DSB, North Media og BoConcept. Se eksempler på årsrapporter, udarbejdet med en løsning fra os, her.